CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, November 14, 2010

a week only !!

huhuhuuuiii . .lagi seminggu jeq exam yg terbesar dalam hidup iera akan tiba. .yew. .memang takut !takut yang teramat sangat . .tapi apa2 pun,kita kena hadapi niey semua. .tak kan lah kita nak face without any preparation??tuh namanya tindakan orang bodoh. .if macam tuh,lebih baik tak payah hidup arn. .sebab tak nak hadapi setiap cabaran dengan baik ! DUIT ! doa. .usaha. .ikhtiar. .tawakal. .baru lah kita akan rasa apa yg kita buat tuh berharga. .macam kita hargai duit sekarang niey. .if kita tak dek duit,kita akan dipandang rendah. .serendahnyew. .so,we need do something to make sure our life still go on better. .iera exam 3 minggu. .agak cepat !tapi sebenarnyew lama tau. .hah. .9 subject. .macam sikit !tapi subject yg berat. .huh. .
masyaAllah. .if kita study,mesti boleh punye. .insyaAllah. .Allah always in our side. .
^_^

1 comments:

ainkami

good luck :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Read more: http://amenoworld.blogspot.com/2011/03/tutorial-nak-ringankan-blog-cepatkan.html#ixzz2Bgwfuaaa