CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 16, 2011

happy BIRTHDAY to Sasa

great day with you, Sasa aka Nur Salihah binti Mohamad :D

happy birthday to you, Sasa

sekarang anda dah berusia 18 tahun genap ye, remember that !
hahaaa

sempena hari si Sasa niey, dan-dan hujan punyer lah lebat masa balik dari class Chm tadi siang. .
memang sedap tuh kan nak mandi hujan. .

nak sampai bilik memang kena merentasi badai kut. .hujan selebat2nyer tidak weyhh. .

ternampak pulak kak Nazira and the gang redah je hujan lebat niey. .dengan bukak kasut bagai. .
then kitorang pun ikiut lah bukak kasut semua. .

lariiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

letak beg matric card semua dulu, then main hujan lah  !

yeahh ! :D

sepak2 air dengan Sasa, Fifi, Sue . .3 orang pakai baju kurung je, si Fifi tak. .
sepak2 air lopak kat rumput2 niey. .
sejukk sangat !

tak ade pictures nak upload sebab basa lencun kuyup semua. .memang tak lah kan. .
OMG . badan rasa sakit sangat sekarang.
sebab after mandi hujan tuh, memang badan rasa penat kut.
dah lama tak se'active' itu.
:)

jarang kut nak lari2 sekarang. .time zaman2 sekolah rendah boleh lah. .sampai terkoyak2 baju sebab jatuh, .
hahaa :D
lol.

thanks alot korang :)
spent time with me.

tuh siang punyer. .

malam pulak. .attack time ! wee*

iera mintak tolong Ija belikan cake untuk Sasa. .kebetulan Ija nak beli cake untuk kak Ikin (classmate dia)
credit to:Nurul Hafizah :)

then, last minute plan. .
iera buat air sabun2 tuk Sasa ye.
tepung pun dapat dari Ija.
hehee.

niey dia cake Sasa. .



iera pura2 buat kisah sedih nak mengadu kat Sasa . .dia solat dulu. .iera ajak lepak kat anjung. .
hehee.
siap nak tukar seluar bagai kut. .hahaa. :D

padahal mesti kotor kut ? kena sabun tepung kan. .
:P

belum turun tangga pun dah kena. .

Selamat Hari Jadi. .Selmat Hari Jadi. .Selamat Hari Jadi Sasa. .Selamat Hari Jadi. .
!!!
tiup2 lilin . .yeahh. .






terkejut ye Sasa ?
:D

bagi cake pun nak lari. .penat tau iera pikir nak cari cake mana last minute punyer plan niey. .
hahaa :D

Sasa niey pemalu orang nyer. .cepat sangat melatah nyer . .nak-nak bab2 macam niey. .
dia memang dah cuak kut. .takut kitorang buat something kat dia kan. .

Sasa, tak syok lah if tak kenakan birthday girl ! 

iera belajar anu-anu orang niey since masuk sini niey. .
sejak2 duduk berdikari. .jauh dari family yang tersayang niey. .
ade je orang2 kat sini ajar nak prank-prank bagai niey. .
ade lah orang2 itu. .tak nak lah mention nama2 orang2 tuh. .
biar panggil 'orang2' je. .
wee*

Sasa, harap2 semalam birthday Sasa paling best dengan member2 ye ! :D

happy Birthday Sasa Sayang :) ♥









p/s:sorry Sasa :)

1 comments:

lifeunexpected

yeahhh. happy birthday sasaaaa!

loveee youu so much.

may god bless youu always.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Read more: http://amenoworld.blogspot.com/2011/03/tutorial-nak-ringankan-blog-cepatkan.html#ixzz2Bgwfuaaa